VCA CURSUS + EXAMEN 
€99,- excl. BTW

Haal je certificaat binnen 1 dag!
Elke zaterdag in Den Haag tussen 07:30 – 16:00 uur!

Meld je nu aan

Inschrijven VCA Basis of Vol cursus in Den Haag!

Centrum VCA School is de opleider voor jouw VCA cursus. Schrijf je nu in en haal je VCA Certificaat binnen 1 dag voor maar €99, excl. BTW
Elke zaterdag van 07:30 tot 16:00 uur!

De cursussen zijn elke zondag ochtend van 07:30 - 16:00

98% slagingspercentage en 9500 geslaagde leerlingen!

“”Super goed en leerzaam daar geslaagd in een dag theorie en praktijk!””

“De instructeur heeft veel ervaring met het opleiden. Door gerichte cursus heb ik examen makkelijk gehaald. Bijna 8 van de 10 mensen zijn geslaagd!”

“Vandaag de opleiding Heftruck & Reachtruck met succes afgerond. De instructeur en examinator Sahin legt de theorie perfect uit en ook het praktijkgedeelte in de middag verliep goed. 

VCA Cursus Den Haag

Bent u op zoek naar een VCA cursus in Den Haag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze geaccrediteerde VCA cursus (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) is speciaal ontworpen voor werknemers in de bouw- en infra sector die zich willen verdiepen in veiligheid en gezondheid op de werkplek.

Onze VCA cursus in Den Haag is verzorgd door ervaren trainers met jarenlange ervaring in de bouw- en infra sector. Zij weten als geen ander hoe belangrijk veiligheid is op de werkplek en delen graag hun kennis en vaardigheden met u.

Tijdens de cursus leert u hoe u gevaren op de werkplek kunt identificeren en hoe u preventieve maatregelen kunt nemen om ongelukken te voorkomen. Daarnaast leert u hoe u kunt werken volgens de nieuwste wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid en gezondheid.

Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat dat aantoont dat u de kennis en vaardigheden heeft om veilig te werken in de bouw- en infra sector. Dit certificaat is geldig voor 5 jaar en kan worden verlengd door een herhalingscursus te volgen.

Meld u nu aan voor onze VCA cursus in Den Haag en zorg ervoor dat u en uw collega’s veilig kunnen werken! Onze cursus is beschikbaar in verschillende talen en kan zowel op locatie als online worden gevolgd.

U kunt tot 18:00 uur gratis parkeren nabij de locatie.

De cursisten moeten om 07:30 bij de locatie zijn. De opleiding duurt tot 16:30 uur.

De locatie is op
Fruitweg 25
2525 KG Den Haag, Nederland