VCA BASIS NEDERLANDS CURSUS + EXAMEN NU VOOR €99,- excl. BTW

Haal je certificaat binnen 1 dag! Dagelijks in Den Haag tussen 07:30 – 16:00 uur!

Wist u dat VCA-gecertificeerde werkgevers moeten regelen dat hun eigen werknemers alsook tijdelijke arbeidskrachten (uitzendkrachten en ZZP-ers) in het bezit van een B-VCA certificaat moeten zijn? Het is een veelgevraagde functie-eis om in het bezit van een B-VCA certificaat te zijn. Daarom is het, wanneer u werkt in gevaarlijke werkomstandigheden, van essentiële belang om een VCA cursus te volgen.

Inschrijven voor VCA opleiding

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Inhoud van de cursus

Tijdens de cursus vertellen wij deze onderwerpen uitgebreider:

 • Wetgeving Risico’s en preventie Gevaarlijke stoffen
 • Brand en explosie
 • Werken op hoogte
 • Werken met elektriciteit
 • Besloten ruimten
 • Gereedschappen en machines PBM
 • 1-daagse cursus op locatie in Den Haag
 • Inclusief aansluitend Examen
 • 07:30 uur – 15:30 uur
 • Certificaat + pasje
 • Gratis parkeren

Betaal later op locatie. Wij hanteren de laatste prijs voor deze cursus in Nederland. Let op: dit is een tijdelijke aanbieding. Meld je snel aan en profiteer van deze actie!

De prijs voor VCA Nederlands Basis of Vol: €99,- is exclusief BTW.  €119,- is te betalen bedrag. De BTW 21% kun je terugvorderen van de belasting.

Wat is VCA Basis?

VCA, ofwel Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers, is niet zomaar een set letters. Het is jouw sleutel tot een werkomgeving waar veiligheid op de eerste plaats komt. Maar laten we eerlijk zijn, wie zei dat leren over veiligheid saai moet zijn? Onze VCA Basis Cursus maakt het leerproces boeiend en begrijpelijk, zonder het plezier te verliezen.

VCA Basis Cursus

Onze VCA Basis Cursus is als een ontdekkingsreis door de wereld van veiligheid. Verwacht geen droge feiten en zware kosten, maar eerder een interactieve ervaring die je betrekt en betoverd houdt. Onze ervaren instructeurs maken gebruik van praktijkvoorbeelden en humor om ervoor te zorgen dat de informatie niet alleen blijft hangen, maar ook leuk is om te leren.

VCA Cursus Inhoud

Module 1: Veiligheidsregels en -voorschriften

Leer de regels die de ruggengraat vormen van een veilige werkomgeving.

Module 2: Gevaren en Risico’s

Ontdek hoe je potentiële gevaren kunt herkennen en minimaliseren.

Module 3: Noodprocedures

Bereid je voor op het onverwachte met effectieve noodprocedures.

Module 4: Veiligheidsgedrag

Begrijp hoe jouw gedrag bijdraagt aan een veilige werkplek.

Examen VCA Basis

Het moment van de waarheid: het VCA Basis examen. Maar maak je geen zorgen, we bereiden je niet alleen voor; we zorgen ervoor dat je met vertrouwen het examen ingaat. Onze aanpak is niet gericht op stress, maar op succes. We geloven in jouw kunnen, en dat laten we je tijdens het examen zien.

Hoelang is VCA Basis geldig?

Goede vraag! De VCA Basis Certificering is tien jaar geldig. Dat betekent vier jaar lang met een gerust hart werken, wetende dat je up-to-date bent met de nieuwste veiligheidsnormen.

Dus, klaar om de wereld van veilig werken te betreden met een glimlach? Schrijf je vandaag nog in en ontdek hoe veiligheid en plezier hand in hand kunnen gaan!

Reviews van onze klanten